Visites guiades i per a grups

Visites guiades

El Museu Etnològic i de Cultures del Món ofereix visites guiades gratuïtes cada diumenge a la Seu Montcada, i el primer diumenge de mes a la Seu Parc Montjuïc.

Les visites, transversals i temàtiques, tenen una durada aproximada d’1 hora i 15 minuts i estan incloses en el preu de l’entrada al museu.

Cal fer-ne reserva prèvia a reservesmeb@bcn.cat o al telèfon +34 93 256 23 00.

Places limitades.

Seu Parc Montcada

Seu Montcada

Visites guiades cada diumenge a les 12 hores.
Una visita diferent cada diumenge. Una oportunitat per anar coneixent les nostres col·leccions a través de grans temes comuns a tota la humanitat: la nostra relació amb els animals, els rituals que marquen els diferents cicles vitals o la religió i les creences.

Fem la volta al món. Un viatge a través de la col·lecció del museu

Una visita per descobrir una selecció de les peces més representatives del museu, com van arribar a Barcelona i com són exemples singulars de la manera de viure i d’entendre el món de pobles i cultures de diferents racons del planeta.

Descobrim Àfrica

Coneixerem creences i art de societats africanes, com els fangs de Guinea Equatorial i el regne de Benín, com també l’estatuària i les màscares de l’Àfrica central i el sentit i els rituals relacionats.

Descobrim Oceania

Farem un recorregut per territoris, societats i objectes des de l’illa de Papua Nova Guinea i la Terra d’Arnhem al nord d’Austràlia fins a arribar a indrets remots com Hawaii o l'illa de Pasqua.

Descobrim Àsia

Coneixerem objectes i creences de Filipines, titelles d’Indonèsia, escultures religioses vinculades a l’Hinduisme i el Budisme i de procedències diverses com l’Índia, Tibet, Tailàndia, Japó i Corea.

Descobrim Amèrica

A partir de peces precolombines de l'Amèrica Central i de la regió andina, descobrirem els rituals del joc de pilota, les ceràmiques dels maies i els vasos dels Nasca i dels Mochica, entre d’altres.

Que bèstia! El vincle entre animals i humans a través de les cultures

Una visita per conèixer les maneres que tenen diversos pobles d’entendre la natura i el món que els envolta a través de les relacions amb els animals, que poden ser considerats parents o divinitats o poden viatjar al món dels morts.

Cicles vitals i rituals de pas

Tothom passa per diferents etapes al llarg de la vida, des del naixement fins a la mort. Moltes cultures duen a terme rituals per donar significat a aquestes transicions vitals: els rituals de pas.

Viatges sagrats. La humanitat i les religions

Una visita per introduir-nos en algunes de les grans religions del món. Totes les societats conviuen amb elements sagrats que tenen a veure amb la seva concepció del món i amb l’origen i el lloc que tenen els humans i les causes dels infortunis.

Visites per a grups

El museu també ofereix visites guiades per a grups d’adults amb concertació prèvia de dia i hora per mitjà de l’adreça electrònica reservesmeb@bcn.cat o al telèfon 93 256 23 00 (de dilluns a dissabte, de 9 a 19 hores, i diumenge, de 9 a 20 hores).

Visites comentades per a grups (10 persones/grup amb mestre/monitor/guia propi) en diferents idiomes (català, castellà i anglès) i amb reserva prèvia.

Preu per grup: 80€

Horari: a convenir, de dimarts a dissabte

Durada: 1 h 15 min, aproximadament

 

Visites guiades

Horaris i preus

Planifica la teva visita al Museu Etnològic i de Cultures del Món

Més Informació

Venda d'entrades en línia

Recorda que pots adquirir les entrades en línia