Inici / Llistat notícies / Els nous jocs de pistes del Museu

Els nous jocs de pistes del Museu

10FEB2021

Vingueu en família, amb amics o de forma individual, des del Museu Etnològic i de Cultures del Món us hem preparat una nova activitat autoguiada: un joc de pistes! De forma segura i mantenint la distància de seguretat en tot moment, podreu jugar per les sales del museu mentre descobriu tot un món de cultures, objectes i d'històries amagades. 

Tant si veniu a la seu del Carrer Montcada com a la seu del Parc Montjuïc, tenim un joc de pistes per a cada seu! Només caldrà que demaneu el joc a la recepció del museu o bé que us la descarregueu al portal web.

ANEM DE VIATGE PEL CONTINENT ASIÀTIC
Seu Montcada, àmbit d’Àsia
Durada del joc: 45-60 minuts
Edat: a partir de 7 anys
Preu: El joc és gratuït (inclòs en l’entrada al museu)
Nombre jugadors: es pot jugar sol o podeu compartir en petit grup.
Funcionament: a través d’aquest joc viatjarem i coneixerem el continent asiàtic, tot fent un recorregut per l’àmbit d’Àsia situat a les plantes 1 i 2 del museu. Per avançar per les sales del museu, caldrà seguir les pistes i anar resolent els jocs, ho aconseguireu? A la recepció del Museu et proporcionarem llapis i carpeta per poder realitzar el joc. 

Si vols les solucions, les hauràs de demanar a la recepció mateix del Museu.

Descarrega-te'l!

JOC DE PISTES PER LA RESERVA DEL MUSEU
Seu Parc Montjuïc, reserva visitable
Durada del joc: 20-30 minuts
Edat: a partir de 7 anys
Preu: El joc és gratuït (inclòs en l’entrada al museu)
Nombre jugadors: famílies o grups de 4 membres.
Funcionament: cada grup cal que faci 4 equips (4 membres), i cada equip tindrà un joc de pistes diferent. El joc es realitza a la planta 0 del museu i consisteix en trobar uns determinats objectes (paraules) a partir d’una descripció on es donen pistes sobre el seu us, cultura, material i localització a la reserva. Així que cada equip haurà de trobar 5 o 6 paraules que li permetran formar una paraula clau, que combinada amb les paraules clau de tots els equips construiran una frase secreta. A la recepció del Museu et proporcionarem llapis i carpeta per poder realitzar el joc. 

Si vols les solucions, les hauràs de demanar a la recepció mateix del Museu.

Descarrega-te'l!

Pencil

Museu Etnològic i de Cultures del Món

Comparteix-la!